Adopta un catelus

duminică, 11 septembrie 2011

Ministrul Funeriu, intampinat ca Ceausescu!..vezi video!



Salut prieteni...de curând Ministrul Funeriu a făcut o vizită la o şcoală din oraşul Titu şi directorul şcolii de acolo să gândit el mai bine să le scurteze vacanţă copiilor cu trei zile pentru ai face primirea ministrului aşa cum se cuvine,ca pe vremea comunistilor mai exact ca pe vremea lui Ceausescu!.
 Sa facut curatenie generala,sa facut ultimele finisaje la exterior cu zugravi gradinari,invatatoare elevi..etc..până aici nu mar fi deranjat in mod personal pe mine asa tare,dar sa iei din vacanta copiilor sai obligi sa stea la primele ore ale diminetii in frig mai bine de o ora in asteptarea ministrului,pur si simplu este inuman si revoltator ca dupa 20 de ani de la comunism nu scapam nici astazi de practicile comunismului, sunt convins ca directorul de acolo sigur e comunist imputit si PDL-IST antipatic si dornic de afirmare si profit de pe urma micutilor si al profesorilor.
Sa nu  mai spun ca profesori si micuti cu flori in mina  au format tunel ca la cununia civila sa poata trece analfabetul si comunistul PDL si imputitul de funeriu prin el.
Oare pe voi cei care citesc si mai urmăresc stirile din cand in cand nu va doare??,ca pe mine da!!
 pur si simplu nu-i mai suport pe pdl-isti astea care fac ce vor cu voi si cu tara Romaneasca.
Nu inteleg unde va este curajul de altadata,nu inteleg de ce nu ripostati cand va sunt incalcate drepturile,nu inteleg de ce sunteti asa indiferenti cu semeni vostri,nu inteleg de ce va place pomana politica si de ce nu va place sa faceti totul prin puteri proprii!!!!
 As putea scrie la nesfârşit ce nu inteleg la multi dintre parintii tarii,dar o sa ma opresc aici cu ce nu inteleg eu la voi si sa va spun doar atât : cei mai multi dintre voi sunteti niste pomanagii care nu le place munca si invatatul,nu aveti spirit civic,nu aveti patriotism si dragoste pentru semeni si tara,nu aveti cultura si propria identitate....voi traiti la mila politicului,la micii de 1mai oferiti de PSD-ISTI,galetile faina si pestele oferit de PDL-ISTI,transportul si plimbarile cu autocarul de PNL-ISTI, astea sunteti multi dintre voi chiar daca nu recunoasteti niciodata- POMANAGIILOR!!!


Imi cer scuze pentru duritatea articolului dar pur si simplu din cauza pomanagiilor,fatarnicilor si hotilor de la putere,din scoli licee facultati si multe alte institutii,suntem pusi la pământ sa saraciti cu prea mult sub limita saraciei,si mie mie frica de saracie ca dracu de tamaie,pentru ca SARACIA NASTE MONSTRI !! .


Al vostru blogger sau ionut




1 comentarii:

cel mai inadecvat om din politica romaneasca.. din ultimii 20 de ani.. acest Funeriu..

Trimiteți un comentariu

•Cel care neglijeaza invatatura in tinerete, pierde trecutul si este mort pentru viitor.Euripides

Focsani Piata Unirii