Adopta un catelus

joi, 9 iunie 2011

Armata din nou batjocorita de guvern>>

Salut prieteni...mi-aş fi dorit sa vin cu o veste buna,dar din pacate tragediile in românia continua si necazurile noastre par sa fie din ce in ce mai greu de rezolvat.- Un fost maior din armata romana şi-a dat foc in fata Palatului Cotroceni în urmă cu doua zile în faţa Palatului Cotroceni Bărbatul sia dat foc de disperare si suferinta pentru ca pensia lui sub 1000 de lei ia fost taiata, cu toate acestea reactiile dupa cum ne asteptam nu au venit pe masura tragediei.In continuare suntem ignorati,mintiti si batjocoriti,stau si ma intreb TU NU TE SIMNTI UMILIT?..TIIE NU TIE RUSINE CAND RAMAII INDIFERENT?.


Ce se întâmpla cu mintea si sufletul tau? Chiar asa tare te-a amortit necazurile incat sa nu mai faci nimic pentru tara ta?Pacat pentru ca acest pensionar care sia dat foc nu numai ca sia dat foc pentru buna-starea lui ci si pentru a TA ,a suferit arsuri pentru tine si tu nu faci nimic,cand te aliezi celor care le pasa si impreuna sa schimbam tara intru-n Rai pe care romania il merita din plin.


Acest pensionar militar are aproximativ 60 de ani
potrivit dr. Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti, pensionarul prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare,oare chiar nu te doare ca acel pensionar putea fi bunicul sau chiar tatal tau?
La prima evaluare, arsurile bărbatului sunt de gradul doi si trei,ieu iti propun sa faci si tu gestul asta extrem sa vezi daca poti sal faci?...dar sunt convins ca no sal faci pentru ca tu nu stii si nu simţi suferinta si umilinta lui,tu doar spui atat ooo săracul de iel unde a ajuns,,,dar te-ai gandit vreodata ca indiferenta ta fata de semeni tai si tara ta la adus in starea asta de disperae???


Martorii care se aflau în preajma bărbatului spuneau că acesta a venit la Palatul Cotroceni liniştit si apoi a turnat benzină pe el şi şi-a dat foc,si te intreb eu pe tine acum iti place ce vezi la televizor sau pui mana sa faci ceva?.Martori spun:> după care a început să ţipe foarte tare, pentru că fusese cuprins de flăcări.eu unu cand am auzit declaratiile martorilor ma cuprins o teama si o durere pe care nu pot s-o descriu pentru ca pur si simplu pentru mine e prea dureros sal vad pe el pe pensionarul militar cum se chinuie si noi ne distram cu prieteni prin baruri paduri si plaje neştiind ca tara arde la propriu si noi facem chefuri care mai de care mai fastuoase si fitoase.


Din fericire pensionarul militar va scapa cu rani fizice usoare si este vindecabil,dar ranile sufletului nu vor disparea niciodata din pacate:(.
Nu e mai simplu intaii sa ne rezolvam problemele noastre comune si pe urma sa ne distram?
Nu e mai usoar de suportat problemele noastre daca le suportam impreuna?
Nu e mai onorabil sa ne respectam semeni prin acte de sustinere si ajutor reciproc,pentru a iesi din criza de identitate a natiunii noastre?


Eu iti propun sa incerci macar solutia cu unitatea romanilor si la urma ai sa realizezi ca da roade:)in ori-ce tara civilizata din lume se poate vedea foarte clar ca unitatea unui popor e reusita impotriva tiranilor si a coruptilor.
Eu fac fac doar un apel la trezire si responsabilitate fata de tara ta ROMANIA!.
Si nu uita doar impreuna reusim!!!


AL VOSTRU BLOGGER
SAU IONUT

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

•Cel care neglijeaza invatatura in tinerete, pierde trecutul si este mort pentru viitor.Euripides

Focsani Piata Unirii