Adopta un catelus

marți, 5 aprilie 2011

Romania mai rau ca in 1989,vezi video si articol


SUSTINE SI TU PRIN STILUL TAU ASA CUM O FAC SI EU!

Am urmarit cu indurerare ultimile stiri la tv cu spitalele cu profesori cu bataile pentru hrana ,si ma ingrozesc ce vad,vreau sami spun parearea atat in scris cat si in video astept comenturile ca de obicei pe mess sau unde doriti voi pentru articol si solutii de inpartasit cu toata lumea.Pentru ca mina de la mina invatam sa comvetuim si sa ne civilizam impreuna ;)


Pentru ce ati luptat la revolutie?
Pentru ce vau murit copii? pentru o democratie care nu este si atata timp cat nu facem nimic nu va fi niciodata?
Ati luptat pentru promisiunile unei noi vieti pline de portocale,pentru ca ceausescu nu dadea?
Ati luptat pentru banane si mai multa carne pentru ca comunisti nu ne dadeau voie sa consumam mai mult decat spuneau iei? va suna ceva cunoscut trecutul cu prezentu?

Sau ati luptat pentru ulei zahar si faina,pentru ca eu chiar nu mai inteleg de ce ati luptat atat si acum nu faceti nimic,si santeti mai rau ca inainte.
Ce sa intamplat cu civilizatia noastra ca nu va mai inteleg de ce atitudinea asta rece fata de voi ca nu aveti posibilitate sa faceti nimic in tara asta si totusi voi nu spuneti nimic
si asta ma doare,ma doare ca ignoranta voastra e suferinta celor mai slabi si fara ajutor si voi nu vreti sa pricepeti o data pentru tot deauna ca pretul va creste pe nesimtite in fiecare zi pina cand pretul libertatii va fi libertatea noastra.
Pe mine ma doare defiecare data cand vad si aud,dar pe voi nu prea sau cel putin asa vad eu,
voi nu vedeti ca bunici vostri sant omorati in casele lor pentru bani?
voi nu vedeti ca,copii vostrii sant violati si maltratati in fiecare zi?
au ajuns sa trimita fiscul la usa sa colecteze datoriile pe care le ai la stat,,dar ce nu vati dat seama este ca fiscul a devenit firma de recuperatori,in nici un stat de drept,liber si democrat asa ceva nu se intampla si voi va bucurati ca va vine la usa si nu va mai duceti voi..pina intro zi cand fiscul iti va lua tot.
Este pacat ca am ajuns atit de ignoranti cu,copii nostri,bunici nostri ,viata noastra,natura noastra etc.. pot sa scriu si o carte de 500 de pagini intitulata cu numele de Ignoranta Virtutea Romanului.

Eu va multumesc daca lati citi si sper sa fi trezit ceva in voi asa cum sa trezit in mine cand mi sa luat de politia romana 10 milioane din buzunar pentru ca era 5 dupa amiaza si nu aveam vesta pe bicicleta cand soarele ardea si mergeam pe trotuar,sau cand am primit amenda de 5 milioane, ca seara la 12 noaptea serveam o bautura energizanta pe trotuar plinbanduma pe bulevard..
Capu sus romani  ca nu mai merge treaba daca noi nu facem nimic>



2 comentarii:

Doar din prostie au ajuns romanii aici? Rautatea, setea de bani sau indiferenta unora a reusit sa distruga a noastra Romanie? Sunt multe intrebari, multe solutii, insa incep sa cred ca noi cetatenii de rand nu avem puterea de a schimba lumea. Nu putem lupta impotriva unui sistem corupt. Este okay sa amintim situatia critica in care ne aflam, este foarte bine sa ne implicam,insa cine a reusit sa faca lumea mai buna din 2000 incoace? Cei cu potential au parasit tara... si nu s-au mai intors inapoi. Acest lucru dovedeste multe. Eu zic sa trimitem scrisori catre presedinte, poate nu stie situatia in care a ajuns Romania, ce spuneti? Cu respect, Admin campion23

Da asa este poate din prostie am ajuns aici,da asa e din vina a multora dintre noi acum suferim toti,da asa e poate nu am facut noi romani destul pentru noi,si da poate ai dreptate Alexandru.
Dar stii care e problema de fapt? noi ne-am invatat cu narav, sa ni se dea,sa ni se faca,sa ne ajute etc..ce tot ne plangem atit ca nu ne ajuta nimeni,ce tot cerem ajutor cand de fapt nu avem nevoie de ajutor,cei mai multi dintre romani stiu doar sa ceara sa plinga de mila lui,si asa mai departe dar nu vezi pe unu ca face un gest cu gandul sau cu fapta pentru binele tuturor,la noi totul este personal si atit,si cit timp noi nu vom munci in comun si nu ne vom apara pe toate fronturile vom pierde tot,atita timp cit nu ne vom civiliza si spiritul civic crescut la maxim no sa fim niciodata la loc de cinste,pentru ca pe ce pune romanul mina face si miere dar si dezastru pentru ca nu e civilizat,si spiritul civic aii lipseste absolut total.
Ca prin urmare vina este a noastra pentru viata grea si durerile si rusinile care le suportam de zi cu zi,pentru ca asta ne place balciul rusinea si dispretul si sa nu mai vorbim de indiferenta romanului care a devenit virtutea lui!.
Multam fain de coment si multam pentru ca ati pasa si de ceilalti si nu numai de tine..TE-AM SALUTAT;)

Trimiteți un comentariu

•Cel care neglijeaza invatatura in tinerete, pierde trecutul si este mort pentru viitor.Euripides

Focsani Piata Unirii